Menu Sluiten

Wimperlifting Regio Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Advies Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen – Bedrijven Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen – Behandeling Wenkbrauwen Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – 

Wenst u meer info over wimperlifting regio grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Wimperlifting Regio Grimbergen

Handverzorging | Hydra Vacuum | Lashlift | Led-lichttherapie | Fruitzuurpeeling | 

Schoonheidsbehandeling Wimperlifting Regio Grimbergen

Met de schoonheidsbehandelingen van BeautyComplete in Regio Grimbergen kan je op een gemakkelijke manier je uitstraling verfraaien en verjongen. In deze blogpost gaan we in op de mogelijkheden als het gaat om wimperlifting!

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting, ook wel eyelash lift genoemd, is een techniek waarbij je wimpers worden gestraighted door middel van een perm. Je krijgt dus letterlijk een ´lift´ jouw wimpers krijgen meer volume en vorm. Het grootste voordeel is dat de wimpers er na de behandeling direct veel langer en dikker uitzien. Daarnaast worden je ogen doordat de wimpers onder meer naar boven zijn gelift meer geaccentueerd waardoor je een stralend frisse uitstraling krijgt.

Hoe werkt een wimperlifting?

De procedure begint met het aanbrengen van een veiligheidshalogeen om het oog te beschermen. Vervolgens zal de schoonheidsspecialiste je wimpers gaan liften. Hiervoor wordt een speciale ´lift- lotion´ aangebracht die de wimpers rechtop zal houden. Wanneer de lotion aangewend is zullen je wimpers gedurende 10-15 minuten geformuleerd worden.

Na de formuleer-fase zal de schoonheidsspecialiste het geformuleerde deel van de wimpers behandelen met een fixatie-lotion. Hiermee zal het geformuleerde resultaat gehandhaafd blijven. Als laatste zal er nog een hydratatie lotion aangebracht worden die op elke wimper apart aangebracht wordt. Dit lotion bevordert de glans van je wimpers en zorgt ervoor dat de wimpers soepel blijven.

Waar let je op bij een wimperlifting?

Bij een wimperlifting is het belangrijk dat je wimpers schoon zijn. Ook is het belangrijk om te weten dat de behandeling niet voor mensen met contactlenzen geschikt is. De schoonheidsspecialist zal bovendien je wimpers inspecteren en je advies geven over de lengte, vorm en krul.

Hoe lang blijft een wimperlift zitten?

Een wimperlift kan gemiddeld tussen 6-8 weken zitten. Om het beste resultaat te behouden is het belangrijk dat je de wimpers na de behandeling goed verzorgt. Hierbij is het raadzaam om dagelijks een wimperconditioner te gebruiken.

Afspraak maken bij BeautyComplete in de regio Grimbergen

De schoonheidsspecialisten van BeautyComplete staan voor je klaar om uitgebreid advies te geven over de verschillende soorten wimperlifting behandelingen die door het instituut aangeboden worden. Je kunt hierbij denken aan oogleden liften of all-in-one behandelingen. Het instituut is geopend van maandag tot vrijdag en biedt afspraken op maat. Voor meer informatie kun je altijd een afspraak maken met onze professionals!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Wimperlifting regio grimbergen

!–StopPubText–>.